Jambu Homestay 2 (J2) Sudah Beroperasi 11/11/2013 dan Sedia Menerima Tempahan (Terutamanya Musim Cuti Persekolahan)

Alhamdullilah, Jambu homestay 2 (J2) sudah mula beroperasi pada 11/11/2013 dan kami sedia menerima tempahan dari anda. Homestay ini terletak tidak jauh daripada jambu homestay 1 yang mana ia terletak di lokasi stratregik berhadapan dengan Gambang Resort. Apa yang menariknya, kedudukan homestay ini adalah sangat berdekatan dengan laluan keluar taman ke jalan utama Gambang Resort, kedai makan, kedai runcit, kedai dobi dan sebagainya dengan hanya berjalan kaki sahaja tanpa membawa kenderaan. Anda tidak perlu risau untuk mencari kelengkapan memasak, kelengkapan peribadi, mencari masakan panas kerana lokasi homestay ini sangat dekat dengan deretan kedai dan berhadapan dengan tapak pasar malam (setiap hari sabtu sahaja).


Jambu Homestay 2

Untuk kemudahan umum, setiap bilik dilengkapi dengan katil queen, aircond di bilik utama, peti ais, mesin basuh, dapur gas, pinggan mangkuk, pemanas air, periuk elektrik, pembakar roti, bantal extra, tilam extra, meja kopi, meja dapur dsb. Untuk maklumat terperinci anda klik pada menu "kelengkapan asas" di blog ini.

Jambu Homestay 1Berikut merupakan jadual harga penginapan :

Kategori
Kadar Harga
Menginap pada 1 malam sahaja
RM 180 / Malam
Menginap lebih daripada 1 malam (Satu Rumah)
RM 150 sahaja / Malam
Menginap jambu homestay 1 dan 2 (Pakej)
RM 350 sahaja / Malam

SILA 
Untuk tempahan Jambu Homestay 1 (J1) dan 2 (J2), anda boleh hubungi secara "call", "sms" atau "whatsapps" : Kami juga menyediakan pakej dengan harga istimewa jika anda book untuk dua homestay.SILA BOOK AWAL PADA MUSIM CUTI PERSEKOLAHAN Comments